Helhet och anpassade lösningar!

Vi erbjuder Dig helheten och specialanpassar lösningar för Dina behov och Din verksamhet!

PROJEKTLEDNING
WEBB & GRAFISK DESIGN
AFFÄRSUTVECKLING
TEKNISK SUPPORT
STÖD TILL BEFINTLIG IT-AVDELNING
DRIFT
ONLINEBACKUP

PROJEKTLEDNING

Vi erbjuder projektledning inom samtliga områden. Stor erfarenhet av projektledning med allt från större systemimplementeringar till mindre processförändringar. Vi kan också agera kravställare mellan dig och leverantörer för opartisk bedömning.

WEBB & GRAFISK DESIGN

Vi erbjuder dig och ditt företag även tjänster inom webb och grafisk design; såsom hemsida, logotyper, grafisk profil, sociala medier och foto. Vi erbjuder även drift av din hemsida hos oss.

AFFÄRSUTVECKLING

Vi hjälper dig att utveckla ditt företag med BI, CRM, Visma, Pyramid, Warehouse och arbetsflöden ur ett Lean perspektiv.

TEKNISK SUPPORT

Vi erbjuder dig som användare stöd i tekniska frågeställningar eller utbildningsinsatser. Vi förenklar de krångliga tekniska termerna till enkla ord. Vi lägger stor vikt vid en god suppor

STÖD TILL BEFINTLIG IT-AVDELNING

Vi erbjuder vår kompetens som ett komplement till din befintliga IT-avdelning. Det kan röra sig om ”punktinsatser” eller nära samarbete. Vi kan även genomföra en oberoende bedömning av statusen på din IT-infrastruktur.

DRIFT

Vi erbjuder dig och ditt företag en helhetslösning och blir din egna IT-avdelning. Du outsoursar din värdefulla information till oss kostnadseffektivt och vi tar hand om allt från licenser till backuper. Vi erbjuder även drift av affärssystemet Pyramid.

ONLINEBACKUP

Vi erbjuder dig och ditt företag en enkel och säker backuplösning för din värdefulla information. Anpassade lösningar för endast en dator eller större servermiljöer. Vi tar självklart hand om övervakningen och återläsningen också.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS OCH BERÄTTA MER OM DITT FÖRETAG OCH VAD DU BEHÖVER HJÄLP MED!

0346-555 10  |  info@hannellsit.se

Kålle Gunnarsson

Teknisk support

Photochannell

Onlinebackup

Ruter

ADOBE CC

A-Kembaren

Affärsutveckling - VISMA

Walters Bildelar

Teknisk support

Falkenbergs Terminal

Drift

Blacklink Networks

Stöd till befintlig IT-avdelning

MärkesDemo

Projektledning