Årets HIT – Våra samarbeten

För oss är det viktig att stötta våra företag och föreningar som arbetar för att skapa en bra grund för våra ungdomar och verksamheter. Tillsammans vill vi skapa gemenskap, trygghet
och nyfikenhet.

Vi är mycket stolta sponsorer!

FALKENBERGS FF

Vi är sponsor till Falkenbergs FF sedan många år tillbaka. Deras arbete med barn och ungdomar samt elitlag går hand i hand med vår vision om hur vi gemensamt kan skapa en positiv utveckling. Här har alla har möjlighet att delta och idrotten kan fostra våra ungdomar till ett hälsosammare liv. Det finns också möjlighet för ungdomar att kombinera en satsning på fotboll med sina studier.

KÅLLE GUNNARSSON

Kålle är en välkänd profil inom nöjesbranschen i Sverige. Som regissör har han bland annat satt upp barnteater, musikaler och shower på Intiman, Lisebergsteatern och utomhusscener här i Falkenberg. Kålle brinner för sina uppdrag och Storans Teaterskola där ungdomar ges möjlighet att prova på skådespeleri, sång och dans. Varje år sätter Teaterskolan upp en musikal med alla sina musikal- och danselever.

VESSIGEBRO BOLLKLUBB

Brovallen i är hemma-arena för både ungdomslag och herrlag i fotboll. Herrlaget spelar just nu i Div 6 Mellersta. Eldsjälarna i klubben arbetar på ett målmedvetet sätt för sina ungdomar. Tillsammans med Herrlaget stärker gemenskapen i klubben framtidstron för alla unga i Vessigebro.

LIAM HÖGBERG – MOTOCROSS

Unga idrottare är viktiga för oss! Efter att ha ansökt bland ett stort antal unga idrottare fick Liam ta emot 25.000 SEK i sponsring av Hay IT. Liams mål är att bli bäst på att köra motocross. Hans berättelse om hur han tänker nå dit imponerade stort på oss! Det finns ett enormt intresse och engagemang bland unga idrottare. Vi önskar er alla ett varmt lycka till!

NYFÖRETAGARCENTRUM  HALLAND

Vi värnar om företagsklimatet och våra entreprenörer i Halland. Därför sponsrar vi NyföretagarCentrum Halland som skapar möjligheter att förverkliga idéer och får människor och deras verksamheter att växa. Vi som samarbetspartner stöttar och delar med oss av våra kunskaper för att vårt lokala näringsliv ska få de bästa förutsättningarna.

FORF – Falkenbergsortens ryttarförening

FORF gör en enorm insats för våra barn och ungdomar. Här finns plats för elever i alla åldrar och på alla olika nivåer. Personalen ser till att alla får en bra start i föreningen och sedan kan utvecklas i sin takt. Här finns bland annat knatteridning, juniorverksamhet för både nybörjare och avancerad, möjlighet för funktionshindrade att rida och vuxengrupper.

HERMANSTORPS KÖR OCH RIDKLUBB

Hermanstorps Kör och Ridklubb är en fantastiskt fin anläggning där professionella tränare hyr in sig som till exempel Eamon Hickey och fälttävlansryttaren Jonna Britse. Klubben har nyligen byggt en trestjärnig terrängbana. Efterlängtad av många då det är ont om trestjärniga banor i Sverige. Hermanstorps Kör och Ridklubb gör det möjligt för unga ryttare att få bästa tänkbara träningsmöjligheter på nära håll.

FALKENBERGS BTK

Klubben bildades redan 1925 och är Falkenbergs stolthet. 1963 blev klubben svenska mästare med Stellan Bengtsson. Det finns ett gediget engagemang i klubben för unga talanger. Om man är intresserad av att prova på så är alla barn välkomna till Pingisskolan. Klubben hjälper till med racket och tränar två dagar i veckan.

PRIDE FALKENBERG

Med 100% kärlek samarbetar vi med Pride Falkenberg! Deras arbete för att alla ska känna sig respekterade och trygga ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Förutom deras festival, Pride Falkenberg, pågår ett ständigt arbete för att engagera, informera och driva frågor kring allas lika värde!

AWARDPARTY FALKENBERG

Sedan många år tillbaka sponsrar vi Awardparty Falkenberg! En fantastisk fest för att fira alla underbara entreprenörer, pristagare och företag som tillsammans hjälps åt att skapa bästa företagsklimatet i Falkenberg!