Helhet och anpassade lösningar!

Vi erbjuder Dig helheten och specialanpassar lösningar
för Dina behov och Din verksamhet!

PROJEKTLEDNING

Vi erbjuder projektledning inom samtliga områden. Stor erfarenhet av projektledning med allt från större systemimplementeringar till mindre processförändringar. Vi kan också agera kravställare mellan dig och leverantörer för opartisk bedömning.

AFFÄRSUTVECKLING

Vi hjälper dig att utveckla ditt företag med BI, CRM, Visma, Warehouse och arbetsflöden ur ett Lean perspektiv.

STÖD TILL BEFINTLIG IT-AVDELNING

Vi erbjuder vår kompetens som ett komplement till din befintliga IT-avdelning. Det kan röra sig om ”punktinsatser” eller nära samarbete. Vi kan även genomföra en oberoende bedömning av statusen på din IT-infrastruktur.

ONLINEBACKUP

Vi erbjuder dig och ditt företag en enkel och säker backuplösning för din värdefulla information. Anpassade lösningar för endast en dator eller större servermiljöer. Vi tar självklart hand om övervakningen och återläsningen också.

WEBB & GRAFISK DESIGN

Vi erbjuder dig och ditt företag även tjänster inom webb och grafisk design; såsom hemsida, logotyper, grafisk profil, sociala medier och foto. Vi erbjuder även drift av din hemsida hos oss.

TEKNISK SUPPORT

Vi erbjuder dig som användare stöd i tekniska frågeställningar eller utbildningsinsatser. Vi förenklar de krångliga tekniska termerna till enkla ord. Vi lägger stor vikt vid en god support.

DRIFT

Vi erbjuder dig och ditt företag en helhetslösning och blir din egna IT-avdelning. Du outsoursar din värdefulla information till oss kostnadseffektivt och vi tar hand om allt från licenser till backuper.

Välkommen att kontakta oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med!

0346-555 10  |  info@hayit.se

Vi samarbetar gärna med företag inom vitt skilda branscher och i olika storlekar.