Noterat

Hay IT söker fler IT-konsulter

4 juli, 2024

Hay IT expanderar och vi söker nu flera engagerade IT-konsulter. Är det dig vi söker till vårt team?

 

Just nu söker vi flera IT-konsulter som gillar att träffa våra befintliga och nya kunder, har stort verksamhetsintresse och som älskar teknik. Är Du den vi söker till vårt härliga team?

Vi på Hay IT arbetar med många olika branscher och storlekar på våra kunders verksamheter. Vi har kunder i Sverige, Norge och Tyskland. Vi utgår från Falkenberg där vi har vårt kontor.

Vi sticker ut ur mängden genom att alltid prioritera våra kärnvärden: proaktivitet, flexibilitet, användarfokus, transparens, integritet, bredd och helhet, bred kompetens och ansvar. Dessa värden genomsyrar allt vi gör och gör oss till en pålitlig partner för våra kunder.

 

Om tjänsten

Som IT-konsult på Hay IT AB arbetar du både självständigt och fattar egna beslut, samtidigt som du förväntas samarbeta och ingå i vårt team samt olika projekt. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att svara på olika tekniska frågor, utföra installationer, ge support till kunders system och servrar samt vidareutveckla deras och våra egna IT-miljöer.

 

Vem är du?

Du är en trygg person med stort engagemang för tekniska frågeställningar och har en naturlig förmåga att sätta dig in i kunders verksamhet och IT-drift snabbt och effektivt. Du har en stark vilja att ständigt utvecklas inom IT- och teknikområdet och värderar kvalitet och nöjda kunder. Du trivs i en dynamisk miljö där du kan följa upp och förvalta lösningar för våra kunder.

Det innebär ett varierat arbete där Du förväntas vara lösningsorienterad med kundfokus.

Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet då arbetet kräver stor mognad och förståelse för IT som en del i helheten och verksamheten. Egenskaper som engagemang, lyhördhet, lojalitet och flexibilitet är viktiga för oss. Vi söker därför dig som är ansvarsfull, serviceinriktad, noggrann, ordningsam och stresstålig. Du trivs med att jobba i team men är också självgående då du besöker våra kunder ute på plats.

 

Kvalifikationer:

B-körkort

Flytande svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är bra.

Gymnasial utbildning med inriktning IT eller liknande som vi ser som motsvarande.

Erfarenhet som IT-tekniker eller nätverksspecialist, alternativt vidareutbildning inom IT, är meriterande.

 

Vi erbjuder

Heltidstjänst i ett växande företag.

Möjlighet till ett varierande och omväxlande arbete.

Kontinuerligt inflöde av nya projekt och uppdrag.

En plats i vårt ambitiösa team som brinner för teknologi och kvalitet.

 

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Frågor och ansökan sänds till ansokan@hayit.se

Vi vill ha Din ansökan senast den 4 augusti 2024. Urval och intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsperioden så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan
Sista ansökningsdag 240804
Ange referens: IT-konsult.
Vi tar emot ansökan och frågor via epost: ansokan@hayit.se

Arbetsgivare
HAY IT AB
ÅKAREVÄGEN 36
31132 FALKENBERG
Tel: 0346-55510
Mer information på www.hayit.se

Besöksadress
Åkarevägen 36, 311 32 FALKENBERG